U bent hier: Assortiment>Vloeren>PVC> PVC vloeren Putten
PVC vloer 1 PVC vloer 3
PVC vloer 3

PVC vloeren Putten

PVC vloeren Putten van Wineo, IVC en Dimago Wilt u de uitstraling van een houten of stenen vloer, maar de gebruiksvriendelijkheid van kunststof? Dan is een PVC vloer in stroken of tegels iets voor u!

IVC en Wineo PVC vloeren onderscheiden zich onder andere in de installatie, die veelal zowel gelijmd als zwevend (om te klikken) gelegd kan worden. Bovendien zijn de PVC vloeren voorzien van meerdere slijtlagen, zodat er voor elke toepassing (woon- of intensief gebruik) wel een oplossing voorhanden is.

Al jaren zijn PVC vloeren erg in trek bij architecten en interieur stylisten, maar ook steeds meer woonconsumenten ontdekken nu de vele voordelen van PVC vloeren. PVC vloeren zijn namelijk eenvoudig op maat te snijden en aan te leggen, zeer geschikt voor vloerverwarming en bovendien makkelijk schoon te houden.

Duurzaam en kleurvast
Vanwege zijn duurzame en kleurvaste kwaliteit, zijn PVC vloeren bij uitstek geschikt voor intensief belopen ruimtes. Benieuwd naar de mogelijkheden van PVC vloeren? Kom dan langs in   onze winkel in Putten voor een vrijblijvend advies.

PVC stroken worden ook wel vinylstroken genoemd en zijn in korte tijd een zeer populaire vloerbedekking geworden. Dit is te danken aan de zeer natuurgetrouwe uitstraling, het eenvoudige onderhoud en de goede akoestische eigenschappen. Praktisch en mooi gaat dus heel goed samen bij deze vloeren en ze zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

Verf & Wand steunt

Oxfam Novib
 • Van Losenoord Verf & Wand
 • Openingstijden

  Opmerkingen:


  Naast onze Verf & Wand winkel kunt u ook terecht bij ons schildersbedrijf

  Meer informatie vind u op; www.vanlosenoordschildersbedrijf.nl

  Op zoek naar Pure & Original verf? kijk dan eens op; pure-and-original.nl/vanlosenoordverf.nl

  Onze medewerkers ontzorgen u graag met het schilderwerk of behangen van uw woning of bedrijfspand, dit geldt voor zowel het binnen schilderwerk maar ook het buiten schilderwerk.

   

  Op zoek naar meer inspiratie?

  Kijk dan ook eens op https://www.homemadeby.nl/vanlosenoord-putten de website met Behang, Verf, PVC vloeren, Tapijt, Raamdecoratie en Interieur advies!

 • Van Losenoord Verf & Wand

  Da Costastraat 33
  3881 JD Putten
  Telefoon (0341) 35 25 15
  Fax -
  E-mail info@vanlosenoordverfenwand.nl

BACK TO TOP