U bent hier: Assortiment>De Raamdecoratie specialist voor Putten - Ermelo>Vouwgordijnen
Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn helemaal van deze tijd!

Het bijzondere aan vouwgordijnen is, dat ze bij Van Losenoord Verf en Wand in Putten kunnen leveren met ringen, een roede, een schulprand, kraaltjes, schelpjes of zelfs Swarovski-kristallen. Op deze manier maak je een hip interieuritem van jouw vouwgordijn.Vouwgordijnen zijn in vrijwel elke ruimte van de woning te gebruiken. Ga je voor een sfeervolle woonkamer? Kies dan voor een transparante stof die lichtinval filtert. Voor de slaapkamer is een verduisterende stof meer geschikt. Dit verduisterende effect bereik je door de stof te laten voeren. Van Losenoord Verf & Wand in Putten heeft een zeer groot assortiment stoffen van topkwaliteit, zoals luxe stoffen waar chenille garens in zijn verwerkt. Onze leveranciers zijn; Dimago, Bece en Multisol

Van veel vouwgordijnstoffen kunnen wij ook gordijnen of paneelgordijnen maken. Van Losenoord Verf & Wand de interieurspecialis vertelt je graag meer hierover.

 • BeCe
 • dimago
 • Multisol
 • Your Edition

Verf & Wand steunt

Oxfam Novib
 • Van Losenoord Verf & Wand
 • Openingstijden

  Opmerkingen:


  Naast onze Verf & Wand winkel kunt u ook terecht bij ons schildersbedrijf

  Meer informatie vind u op; www.vanlosenoordschildersbedrijf.nl

  Op zoek naar Pure & Original verf? kijk dan eens op; pure-and-original.nl/vanlosenoordverf.nl

  Onze medewerkers ontzorgen u graag met het schilderwerk of behangen van uw woning of bedrijfspand, dit geldt voor zowel het binnen schilderwerk maar ook het buiten schilderwerk.

   

  Op zoek naar meer inspiratie?

  Kijk dan ook eens op https://www.homemadeby.nl/vanlosenoord-putten de website met Behang, Verf, PVC vloeren, Tapijt, Raamdecoratie en Interieur advies!

 • Van Losenoord Verf & Wand

  Da Costastraat 33
  3881 JD Putten
  Telefoon (0341) 35 25 15
  Fax -
  E-mail info@vanlosenoordverfenwand.nl

BACK TO TOP