U bent hier: Assortiment>De Raamdecoratie specialist voor Putten - Ermelo>Plisségordijnen
Plisségordijnen

Plisségordijnen

Eén van de meest sfeervolle vormen van raamdecoratie bij Van Losenoord Verf en Wand in Putten is het plisségordijn. De bijzondere, zigzag gevouwen stof geeft het gordijn niet alleen een vriendelijke uitstraling, het zorgt er ook voor dat het licht geheel of gedeeltelijk buiten blijft.

 

Voor plisségordijnen zijn er vier stoffen te onderscheiden:

 • transparante stoffen, waar je relatief eenvoudig doorheen kijkt;
 • lichtdoorlatende stoffen die zichtdicht zijn, maar wel licht doorlaten;
 • verduisteringsstoffen, voor nagenoeg 100% verduistering;
 • parelmoergecoate en gemetalliseerde stoffen voor extra zon- en warmtewering en ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld serres.


Voor serres en dakramen is het mogelijk om gebruik te maken van een cassettesysteem. Hierdoor blijft het gordijn mooi strak hangen. Een andere, bijzondere, oplossing is het dupligordijn. Deze gordijnen zijn voorzien van een dubbele stoflaag in een honingraatvorm. De verwerking van de ophaalkoorden tussen de stoflagen zorgt ervoor dat deze onzichtbaar zijn. Bovendien heeft een dupligordijn een isolerende werking door de stilstaande luchtlaag in deze honingraadstructuur.

De collectie plisségordijnen van Van Losenoord  Verf & Wand bevat verschillende uni-, dessin- en structuurstoffen in moderne kleuren. Vraag de Verf & Wand interieurspecialist wat de beste oplossing voor jouw situatie is.

Verf & Wand steunt

Oxfam Novib
 • Van Losenoord Verf & Wand
 • Openingstijden

  Opmerkingen:


  Naast onze Verf & Wand winkel kunt u ook terecht bij ons schildersbedrijf

  Meer informatie vind u op; www.vanlosenoordschildersbedrijf.nl

  Op zoek naar Pure & Original verf? kijk dan eens op; pure-and-original.nl/vanlosenoordverf.nl

  Onze medewerkers ontzorgen u graag met het schilderwerk of behangen van uw woning of bedrijfspand, dit geldt voor zowel het binnen schilderwerk maar ook het buiten schilderwerk.

   

  Op zoek naar meer inspiratie?

  Kijk dan ook eens op https://www.homemadeby.nl/vanlosenoord-putten de website met Behang, Verf, PVC vloeren, Tapijt, Raamdecoratie en Interieur advies!

 • Van Losenoord Verf & Wand

  Da Costastraat 33
  3881 JD Putten
  Telefoon (0341) 35 25 15
  Fax -
  E-mail info@vanlosenoordverfenwand.nl

BACK TO TOP